Lieke Wouters
De Geluidstempel

De Geluidstempel

Welkom in De Geluidstempel.

Het woord ‘Tempel’ staat voor een plek waar je in contact kan treden met je goddelijke zelf. De Geluidstempel is een ‘sacred space’ waarin we de kracht van geluiden en de kracht van onze eigen stem helemaal kunnen ervaren. Het is de tempel waarin klanken helend werken voor onze persoonlijke tempel: ons lichaam en onze geest.

In Singing Circles zingen we met elkaar Mantra’s en andere Medicine Songs om de geest tot rust te brengen en contact te maken met het hart. Mantra’s zijn teksten, vaak in het Sanskriet, die je herhalend zingt waardoor je in een staat van meditatie raakt. Het is een makkelijke manier van mediteren zogezegd, een short-cut voor innerlijke rust en het voelen van joy en bliss. Mantra’s zingen met elkaar is niet voor niks een van mijn passies. Ik begeleid ons op Indiaas Harmonium. De tekst van de mantra’s die ik vaak speel vind je hier.

Zingen brengt ook het vergroten van je vrij voelen in zelfexpressie, te ervaren dat je gehoord mag worden en dat je jezelf mag laten zien. Ik ervaar zingen als een manier om je vrijer te gaan voelen in het dagelijks leven. Hoe vaker ik zing en hoe meer ik hierin mijn comfortzone durf te verlaten, hoe vrijer ik mij voel om mezelf te zijn. Dus wil je je vrijer voelen? Kom zingen!

Naast mantra zingen kun je Soundhealing ontvangen in de vorm van een individuele sessie speciaal afgestemd op jou. Je bent ook welkom bij een Soundhealing georganiseerd als event. Ik maak gebruik van kristallen klankschalen, een sjamanendrum en andere soundhealing instrumenten, mijn harmonium en mijn stem. Deze vibraties helpen je ontspannen, brengen je lichaam terug in harmonie, ze helen de geest. Er ontstaat tijdens of na een Soundhealing ook ruimte om in contact te komen met diepere inzichten en inspiratie.

In een Cacao Ceremonie werken we met pure, onbewerkte biologische cacao. Cacao is een plantmedicijn dat helpt het energiecentrum van de liefde te openen. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart-chakra. Het brengt je terug naar de kern. In verbinding met het hart en moeder aarde. Cacao wordt in de Inca en Maya-tradities gezien als ‘Voedsel der goden’. De spirit van cacao brengt je op een kalme wijze tot je diepste gevoelens. Hierdoor kunnen er tijdens een ceremonie emoties loskomen. Cacao versterkt de natuurlijke afgifte van gelukshormonen. Er kan een diepe, bevredigende blijdschap gevoeld worden. Door cacao op die manier bewust en met de juiste intentie tot je te nemen kan het heling en inzicht bieden. Plantmedicijn wordt al duizenden jaren binnen sjamanistische tradities van over de hele wereld gebruikt om te helen en transformeren. Plantmedicijn helpt om tot lagen van het bewustzijn door te dringen die in nuchtere staat moeilijk te bereiken zijn. Vanuit deze lagen van bewustzijn kunnen we diepe stukken in onszelf ervaren en helen.

Wil je mogelijkheden bespreken voor het organiseren van een evenement? Neem dan contact met me op.

Wil je één-op-één ontdekken wat Sound en het gebruik van je stem voor je kan doen? Ik bied ook Vocal Coaching.

In de Agenda lees je wanneer en waar je mee kunt doen met een Singing Circle, Sound Healing of een Cacao Ceremonie