Lieke Wouters
Vocal Coaching

Vocal Coaching

Je stem is de poort om in één keer met je hele systeem te connecten. Gebruik van je stem shift emoties, je breekt ermee door weerstanden en het daagt je diepste overtuigingen uit. Zingen en het gebruik van klank geeft een gevoel van expansie. Je stem is bovenal een poort naar vrijheid. Als je vrij bent in je stem, bevrijd je de andere delen in jezelf tegelijkertijd. Daarom noem ik het ‘Vocal Freedom-sessies’.

Zang en gebruik van stem brengt ontspanning. Met je stem geef je uiting aan jezelf en aan je emoties. Door dit centrum van expressie te openen laat je wat jou niet langer dient los. Je gaat lichter naar huis. Met je stem kan je zoveel openen, helen en ontdekken. We bespreken vooraf wat jouw intentie is van de Vocal Coaching. Veelal zal het je helpen je expressie te vergroten en je meer te openen. We zullen met wat er in het moment in jou leeft werken.

“Ik kan niet zingen”, hoeveel mensen dit niet zeggen of denken over zichzelf. Het loslaten van deze overtuiging en het vertrouwd raken met zingen kan onderdeel zijn van Vocal Freedom. Het gaat er bij Vocal Freedom niet om dat je mooi kunt zingen. Het gaat om expressie, niet om impressie. Je mag gaan ervaren dat je stem je zoveel meer te vertellen heeft dan je tot nu toe weet. Door met je stem in het moment van binnenuit te flowen, raakt je hele wezen meer vertrouwd met van binnenuit een beweging kiezen. Je treedt in contact met je intuïtie en het zal je helpen hier in het dagelijks leven meer mee in contact te zijn. Je stem zal je helpen jezelf en je diepere lagen te ontmoeten.

In een sessie zullen we verschillende stem-oefeningen doen, die ik afstem op jouw intentie. Er is alle ruimte om ook in het moment te laten ontstaan wat wil stromen. Als je wil kan Mantra- of een Medicine Song zingen ook onderdeel zijn van een sessie. Een sessie duurt 1,5 uur.

Wat levert het op?

  • Je expressieve vermogen neemt toe
  • Je vrijer voelen (jezelf te zijn, jezelf te laten horen en zien)
  • Een gevoel van ontspanning
  • Loslaten van emoties
  • Door weerstanden heenbreken
  • Ruimte scheppen
  • Heel veel joy!

Vocal Freedom kan als aparte sessie ingezet worden of onderdeel zijn van een (Coachings)traject.

Wil je een individuele Soundhealing sessie ontvangen waarbij je wordt ondergedompeld in een klankbad lees hier dan meer.

Wil je iets specifieks helen of meer in verbinding zijn met je lichaam en hart? Energetische Healing kan je daarbij helpen.

Investering: 90 euro

Neem contact op