Lieke Wouters
Vocal Coaching

Vocal Coaching

Wat is Vocal Coaching?

Zang en gebruik van stem brengt ontspanning. Letterlijk geef je uiting aan jezelf en aan je emoties. Dat wat je kwijt moet laat je los. Je gaat lichter naar huis.

Met je stem kan je zoveel openen, helen en ontdekken. We bespreken vooraf wat jouw intentie is van de vocal coaching.

Maar veelal zal het je helpen je expressie te vergroten en je meer te openen. We zullen met wat er in het moment in jou leeft werken.

Je stem is de snelste poort om met je hele systeem te connecten. Het shift emoties, je breekt ermee door weerstanden, het daagt je diepste overtuigingen uit.

Zingen en het gebruik van klank geeft een gevoel van expansie.

Het gaat er niet om dat je kunt zingen. Je mag gaan ervaren dat je stem je zoveel meer te vertellen heeft dan je tot nu toe weet. Het gaat om expressie, niet om impressie.

Door met je stem in het moment van binnenuit te flowen, raakt je hele wezen meer vertrouwd met van binnenuit een beweging te kiezen. Je treedt in contact met je intuïtie en het zal je helpen hier in het dagelijks leven meer mee in contact te zijn.

Je stem zal je helpen jezelf en diepere lagen in jezelf te ontmoeten.

Ook overtuigingen dat je niet zou kunnen zingen en het vertrouwd raken met zingen mag onderdeel uitmaken van een Vocal Coaching.

Dus in een sessie gaan we verschillende stem-oefeningen doen, die ik afstem op jouw intentie. Als je wil kan mantra of een medicine song zingen ook onderdeel zijn van een sessie. Een sessie duurt 1,5 uur.

Wat levert het op?

  • Je expressieve vermogen neemt toe
  • Je vrijer voelen (jezelf te zijn, jezelf te laten horen)
  • Een gevoel van ontspanning
  • Loslaten van emoties
  • Door weerstanden heenbreken
  • Ruimte scheppen
  • Heel veel joy!

Sound coaching kan als aparte sessie ingezet worden of onderdeel zijn van een (Coachings)traject.

Wil je een individuele Soundhealing sessie ontvangen waarbij je wordt ondergedompeld in een klankbad lees hier dan meer.

Wil je iets specifieks helen of meer in verbinding zijn met je lichaam en hart? Energetische Healing kan je daarbij helpen.

Investering: 80 euro

Neem contact op