Lieke Wouters
Coaching

Coaching

Coaching is een individueel traject op maat. Ik stem me af op jouw behoefte.

Coaching heeft als doel om jou duurzaam meer vreugde, vervulling en ontspanning in je leven te laten ervaren. Ik begeleid graag jouw transformatie naar het leven dat je wil leiden. Of dit nu betekent dat bepaalde angsten getransformeerd mogen worden, dat je meer inzicht krijgt in wat voor jou een gelukkig leven is, dat je meer inzicht wilt in jouw kwaliteiten of dat je ondersteuning zou willen bij een grote stap die je wilt nemen, een moeitelozer leven is waar ik graag aan bijdraag. Een leven zonder allerlei bagage die je niet nodig hebt. Onderdeel hiervan is altijd bewustwording en gericht op meer harmonie, dichter bij jezelf komen en loslaten wat je niet meer dient, zodat jij je volle potentieel kan leven.  

Soms is het nodig te praten om te ordenen, te praten om te delen, te praten om te helen. Ik bied een veilige sfeer waarin alles er mag zijn.

We hebben zelf alle wijsheid in ons voor de stappen die we te zetten hebben in ons leven. Dus jij bent degene die de antwoorden heeft, de weg wijst en weet wat goed voor je is. Dat is mijn uitgangspunt in de sessies. Soms ben je het contact met deze wijsheid in jezelf kwijt. Ik help je hier (weer) verbinding mee te maken. Samen komen we tot de kern, tot de inzichten om verder te komen.

Wat levert het op?

 • Meer leven vanuit je hart (ipv je hoofd)
 • Beter weten wat je echt verlangt
 • Meer rust en ontspanning
 • Dichter bij jezelf komen (en blijven)
 • In lijn leven met je hartsverlangen
 • Inzichten krijgen in jezelf
 • Niet helpende patronen doorbreken
 • Terugkerende gedachten/overtuigingen die je uit je kracht houden helen/loslaten
 • Bepaalde vaardigheden ontwikkelen (om jezelf te ontspannen, om gedachten te transformeren, communicatieve vaardigheden etc.)
 • Meer in het NU leven
 • Meer jezelf zijn
 • De oneindige kracht in jezelf ontdekken

Je gaat naar jezelf kijken om te zien wat er allemaal nog meer in je zit, om meer zelfinzicht te krijgen en om dingen te veranderen op jouw tempo. Verandering is altijd onderdeel van het proces. Echter, soms hoeven de dingen niet te veranderen, maar de manier waarop je ernaar kijkt. Dan gaat het om het veranderen van je perspectief of is het verleggen van je aandacht jouw ‘opdracht’.

Ik zal je voorzien van feedback, van een spiegel, zodat dingen helder worden. En ik reik je tools aan die je helpen om in je dagelijks leven je ontwikkeling te bevorderen en om zo verder te komen.

We gaan indien nodig aan de slag met je zelfvertrouwen, gedachtenpatronen, aangeleerd (overlevings)gedrag, vastzittende emoties.

Coachingstraject

In een intakegesprek zullen we uitgebreid stilstaan bij wat jij uit de coaching wil halen. Als je voor een coachingstraject kiest, is de prijs afgestemd op het aantal vooraf afgesproken sessies en ontvang je korting op de sessieprijs.

Een sessie duurt 1,5 uur.

Coaching kan ook plaatsvinden via videobellen.

Houd je van natuur en bewegen? Dan gaan we samen naar buiten voor Wandelcoaching. Daarnaast bied ik Energetische Healing en Vocal Coaching. In een traject is het mogelijk alle sessievormen te mixen.

Investering: 90 euro per sessie

Neem contact op