Lieke Wouters
Over Lieke

Over Lieke

Persoonlijke groei is de rode draad in mijn leven; de groei van anderen en de groei van mijzelf. Door middel van werk en studies in de richting Psychologie, Personeelsmanagement en Opleiding & Training keek ik naar ‘de mens’, naar de ander, maar onvermijdelijk natuurlijk ook naar mezelf. Zowel op werkgebied als in mijn persoonlijke leven merkte ik dat het reguliere werkveld ontoereikend was bij verschillende uitdagingen waar je voor kan komen te staan in het leven.

Zelf kreeg ik te maken met psychische en emotionele uitdagingen. Ik zat veel in mijn hoofd, had eigenlijk geen zicht op mijn niet-helpende patronen en stond niet in contact met mijn voelen; hét recept om vast te lopen. Gelukkig was er altijd wel een sterk innerlijk weten. Het wees me de weg naar Meditatie, Yoga en andere holistische methoden. Het heeft me geholpen te helen, mijn bewustzijn te verdiepen en nog meer mijn innerlijk compas te gebruiken. De Tibetaanse energetische helingswijze, Rigpa Energetic Healing, heeft mij en mijn manier van kijken naar disharmonie in geest en lichaam verder beïnvloed. Ik ben ook in mijn werk met mensen de reguliere manieren gaan combineren met de meer holistische aanpak.

Muziek, zingen en dansen zijn al van jongs af aan mijn uitlaatklep en grote liefde. Maar het was op de achtergrond geraakt. Mantra zingen en Singing Circles kwamen op mijn pad en ik ben zanglessen gaan volgen. Ook ben ik weer gaan dansen. Ik heb ervaren hoe zingen en dansen ingezet kunnen worden voor mijn eigen ontwikkeling, heling en groei. De laatste jaren heb ik meer en meer mogen ontdekken dat muziek helend werkt en ingezet kan worden voor (bewustzijns)ontwikkeling. Het zingen van Mantra’s met De Geluidstempel brengt mijn passie voor muziek samen met mijn passie voor het werken met mensen.