Lieke Wouters
Agenda & Nieuws

Agenda & Nieuws

Hier vind je nieuws en data van Mantra Singing Circles of andere activiteiten. Blijf op de hoogte van events via Telegram. Je kunt ook je emailadres met me delen voor updates via email.

Nieuws

9-8 ’23

And then the day came

When the risk to remain tight in a bud

Was more painful

Then the risk it took to blossom

~

A path with heart took me on a new adventure…

Ik heb mijn huis en baan losgelaten om de dingen opnieuw vorm te laten krijgen, vanuit ruimte. 

I am free. I feel free. Een vrij leven is begonnen.

I am adjusting. I feel resistance. De uitdaging in vertrouwen en gevoelens van ongemak toelaten ga ik aan.

~

Afgelopen februari realiseerde ik me dat ik het leven niet meer voluit leefde. Tijd voor keuzes vanuit mijn hart. Een proces van voelen en de mind zien voor wat hij is was geboren. De vraag ‘welke impuls voelt echt, vrij en verruimend?’ maakte oude programma’s die me klein en opgesloten wilden houden en programma’s van tekort actief. Want het hoofd zal hard schreeuwen als het hart het roer dreigt over te nemen.

Hoe spannend het proces soms ook was, in the end waren er alleen choiceless choices en was het deels moeiteloos; eigenlijk bleek er niets te kiezen. The heart was very clear. De rivier van mijn hart stroomde maar één kant op, hoe stevig de mind de stroom soms probeerde te stoppen. Het begon met het loslaten van mijn baan, waarna al snel duidelijk begon te worden dat ook het huis niet meer klopte.      

Een mooi afscheid op mijn werk rijker en een hoop verzamelde spullen, meubels en troep armer, schrijf ik dit nu vanaf de bank op een retraite- en krachtplek waar ik heel graag ben. Om dit nieuw gecreëerde leven in te wijden en te bekrachtigen ga ik hier de komende tijd verblijven. Me hier helemaal overgeven aan de flow is mijn intentie. Een volgende stap mag hier ontdekt gaan worden.

Een enorm gevoel van vrijheid en expansie geeft het los zijn. Exciting! En ook de spanning voor het onbekende valt niet te ontvluchten en vraagt om ruimte.

De Geluidstempel gaat mee in de flow. Waar, wat en hoe zal zich gaan ontvouwen. Ik laat het vanuit deze nieuwe energie bloeien en groeien op eigen tempo. Ik kijk er naar uit weer samen te zingen, te creëren en te leren en het leven te vieren! Whenever, wherever.

Laat dit bericht je inspireren je te verbinden met jouw diepe verlangen. En zing je hart open. 

May we keep on singing our song and always have the courage to follow our heart!

Agenda

Er staan op dit moment geen activiteiten gepland.