Lieke Wouters
Agenda

Agenda

Mantra zingen, Sound Healing & Cacao Ceremonies

Op deze pagina vind je een overzicht van de events. Wil je direct op de hoogte worden gebracht van nieuwe events? Meld je dan aan voor het Telegramkanaal ‘De Geluidstempel’. Hier post ik alleen events. Je kan ook je emailadres bij me achterlaten voor de mailing met nieuwe events.

Zaterdag 15 oktober ~ Mantra Medicine ~ Singing Circle & Sound Healing, Dordrecht

Zing je hart open!

Welkom in De Geluidstempel. Hier zingen we helende mantra’s & medicine songs. Na het zingen word je, liggend op je matje, ondergedompeld in een klankbad. De helende klanken van o.a. (kristallen) klankschalen, sansula, sjamenendrum en koshi’s brengen je in diepe ontspanning en nemen je mee op een reis naar de diepere lagen in jezelf.

~ Wat? Mantra’s chanten, Medicine Songs zingen, Klanken maken. Begeleid door mijn zang en spel op Indiaas Harmonium & sjamanen drum. Na het zingen mag je gaan liggen en wegdrijven op je matje onder een dekentje terwijl je een afgestemde soundhealing ontvangt.

Waar? Dordrecht: In een voormalige kapel, omgetoverd tot sfeervolle yogastudio op loopafstand van Station Dordrecht. Gratis parkeren.

Wanneer? zaterdag 15 oktober
Inloop: 19.15
Start: 19.30
Zingen en soundhealing: tot 21.30
Integratie & thee: tot 22.30

Tickets

(plek voor max. 15 deelnemers)

Kussentjes, matjes en dekentjes aanwezig.

Mantra’s zingen is een krachtige manier om je geest tot rust te brengen en verbinding te maken met je hart. Mantra’s zijn Sanskriet teksten die we herhalend zingen. Ik neem je mee in mooie mantra’s en (anderstalige) medicine songs.

Door samen te zingen verbinden we ons met elkaar. Je wordt uitgenodigd om intenties mee te nemen de avond in. Deze avond gaan we dieper zakken in onszelf. Door het zingen van mantra’s kun je gemakkelijk lagen van bewustzijn ervaren waar je normaal niet zo makkelijk contact mee maakt. Je mag het helende effect van de circle ervaren en voelen dat dingen in jezelf in beweging worden gebracht.

Voor de Soundhealing maak ik gebruik van kristallen klankschalen gestemd op 432Hz, een sjamanendrum en andere soundhealing instrumenten, mijn harmonium en mijn stem. Deze vibraties helpen je ontspannen, brengen je lichaam terug in harmonie, ze helen de geest. Er ontstaat tijdens of na een Soundhealing ook ruimte om in contact te komen met diepere inzichten en inspiratie.

Je hebt geen ervaring nodig met muziek, zang of meditatie. Iedereen kan aansluiten en iedereen is welkom.

En voor de muzikanten onder ons, neem gerust je drum of ander instrument mee!

Lees de ticketbevestigingsmail voor aanwijzingen parkeren en het vinden van de juiste ingang.

Afgelopen events

Mantra Medicine Dordrecht ~ Zaterdagavond 20 augustus Singing Circle & Sound Healing

Mantra Medicine Dordrecht ~ Zaterdagavond 30 juli Singing Circle & Sound Healing

*SPECIAL* Zondag 17 juli Kirtan & Cacao Journey met Corona Meerman, Ridderkerk

Mantra Medicine Dordrecht ~ Zaterdag 18 juni 19.30 – 21.30 ~ Singing Circle & Soundhealing